Serdülő, ifi: négy pontot vitt a Fradi

Az Orosházi FKSE-Tokai serdülő és ifjúsági együttese a Ferencváros élmezőnyben tartózkodó csapatait fogadta az I. osztályú bajnokság 23. fordulójában. Végül mindkét találkozón az esélyesnek számító zöld-fehérek nyertek.

Orosházi FKSE-Tokai – FTC 20-33 (13-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Ivanics, Praczu. Orosháza: Umenhoffer (kapus), Benkő 3, Borbély 6, Fábián 2, Fehér 1, Furka 3, Hajnal 1, Koós Á. 2, Koós R. 2, Kun, Nagy N., Nánási, Paku, Szeremi, Véé, Zolnai. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 10, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 6/5.

Zalai Csanád: – A mérkőzés 20. percéig nagyon jól teljesítettünk mind védekezésben, mind támadásban a bajnokság listavezetője ellen. Az időkérésük után megnyitották a védelmüket, amelyre nem igazán találtuk meg az ellenszert és egy 0-5-ös szériával a maguk javára tudták fordítani a mérkőzést. A második félidőben már látszódott rajtunk a fáradtság és nem igazán tudtuk feltörni a fizikálisan jóval nagyobb vendégek hatosfalát. Több fegyelmezetlenség is becsúszott ebben a félidőben és elmaradtak az igazán jó egyéni teljesítmények. Összességében viszont úgy gondolom, hogy csapatszinten ismét volt egy jó félidőnk, amiből tudunk építkezni. Az utolsó 3 fordulónk következik és igyekszünk minél szebben zárni a szezont.

Orosházi FKSE-Tokai – FTC-Diagnosticum 21-30 (7-14)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Ivanics, Praczu. Orosháza: Opavszki, Paulik (kapusok), Bencsik 3, Benkő, Borbély 2, Bordás 2, Farkas S. 1, Gönczi 1, Jónás 1, Nagy K. 2, Furka, Szabó M. 2, Vass 6, Fábián 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 4/3.

Pásztor István: – Sokat javult a védekezésünk az elmúlt héthez képest. Az első félidőben nehezen tudtuk áttörni a Ferencváros védelmét, szünet után több jó egyéni teljesítménnyel már jobb volt a támadójátékunk. Csapatszinten kell még sokat fejlődnünk. Az utolsó fordulókat pontosabban, összeszedettebben kell játszanunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.