Serdülő, ifi: gólzáporos fővárosi győzelmek

Serdülő és ifjúsági együttesünk a PLER-Budapest vendégeként lépett pályára az I. osztályú bajnokság 22. fordulójában. A tabella élmezőnyében tanyázó fővárosiak magabiztosan hozták a papírforma-eredményeket.

PLER-Budapest – Orosházi FKSE-Tokai 44-34 (26-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 35 néző. V.: Gyurcsek, Szarka. Orosháza: Umenhoffer (kapus), Benkő 4, Borbély 5, Fábián 3, Furka 2, Koós Á. 7, Koós R. 1, Szeremi 3, Zolnai 2, Fehér 2, Hajnal 3, Kun, Nagy N., Paku 2, Véé, Körmöczi. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/5.

Zalai Csanád: – Felszabadult, bátor játékot kértem a fiúktól a mérkőzés előtt az öltözőben. Ez hellyel-közzel meg is valósult, bár sajnálom az első félidő utolsó 7 percét, ahol több könnyelmű hiba után sok gyors indítás gólt is kaptunk és ezalatt az idő alatt kialakult a 10 gólos különbség az ellenfél javára ami egészen a mérkőzés végéig kitartott. A második félidőben viszont végig egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a jó erőkből álló hazai csapatnak, támadásban több szép megoldásunk is volt és a védekezésünk is jócskán feljavult. Az U16-os csapatból pályára lépők közül ismételten akadtak igen jó teljesítmények. A második félidőben mutatott játékunkból mindenképpen fogunk tudni építkezni a jövőben.

PLER-Budapest – Orosházi FKSE-Tokai 51-27 (24-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 35 néző. V.: Gyurcsek, Szarka. Orosháza: Opavszki, Umenhoffer (kapusok), Bencsik, Benkő 4, Borbély 1, Bordás 2, Farkas S. 4, Furka, Gönczi 1, Jónás, Nagy K. 1, Szabó M. 4, Vass 10. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 4/3.

Pásztor István: – Ezen a mérkőzésen hiányzott a koncentráció, a jó döntések, az alázat, a taktikai fegyelem. Csapatszinten és egyénileg is sok volt a technikai hiba, eladott labda, amiből sok lerohanás gólt kaptunk. Sokkal komolyabban kell játszanunk, nehéz lesz a bajnokság vége.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.