Hibátlanul menetel az U15-ös csapat

A területi bajnokság felsőházában továbbra is százszázalékos teljesítményt nyújt az Orosházi FKSE-Tokai U15-ös együttese. Ambrus József legénysége Hevesen vendégszerepelt a hétvégén és két győzelmével megőrizte listavezető pozícióját.

Orosházi FKSE-Tokai – Szolnoki KCSE 28-27 (14-15)
Orosháza:
 Göblyös, Szikora (kapusok), Ambrus B. 10, Ambrus M. 3, Prozlik, Szénási 4, Demjan 1, Hajdú 6, Horváth F., Németh R., Petróczki 4. Edző: Ambrus József.

Mizse KC – Orosházi FKSE-Tokai 27-33 (13-18)
Orosháza:
Göblyös, Szikora (kapusok), Ambrus B. 9, Ambrus M., Prozlik 1, Szénási 5, Demjan 4, Hajdú 12, Horváth F., Németh R. 1, Petróczki 1. Edző: Ambrus József.

Ambrus József: – A Szolnok ellen az utolsó másodpercig izgalmas és nyílt mérkőzésen sikerült győznünk. Nagyon sportszerű és izgalmas derbi volt, amin felváltva vezettek a csapatok. Ezen a találkozón helyén volt a csapat szíve, és a fegyelem is példaértékű volt. Az ilyen találkozók rendkívül segítik a gyerkőcök fejlődését, és ezt az ellenfél edzője nevében is mondhatom talán. Gratulálok mindkét csapatnak!
A második meccs a Lajosmizse ellen várt ránk. A két csapat jól ismeri egymást, épp ezért új taktikával vágtunk neki a mérkőzésnek, ami sikeresnek bizonyult. Fegyelmezett, jó védelemmel szépen araszolva nőtt a különbség a két csapat közt, szerencsére a mi javunkra. A biztos vezetés lehetővé tette hogy mindenki sokat játsszon, és élvezze is a játékot. A szurkolóknak köszönet a buzdításért! A csapatnak hatalmas gratula!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.