U16: rengeteget fejlődtek

Az Orosházi FKSE-Tokai U16-os együttese az I. osztályú bajnokság 20. fordulójában a Győr csapatát fogadta. Tóth Károly tanítványai esélyeshez méltóan játszottak és gyűjtötték be a két értékes bajnoki pontot.

Orosházi FKSE-Tokai – Agrofeed ETO UNI Győr 30-27 (17-13)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi, Göblyös (kapusok) – Véé 7, Petróczki, Paku 4, Hajnal 2, Hajdú 3, Zolnai 6, Fehér 8, Körmöczi, Lovas, Gál, Kun, Horváth P. Demjan. Edző: Tóth Károly.

A győri védelmet gyakran mattolták az Orosháza támadói (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Tóth Károly: – Az idei szezonnak ez volt az első és egyben utolsó olyan mérkőzése, amelynek mi voltunk az esélyesei. Nem tudtam, hogy fogunk a helyzetre reagálni. Pláne úgy, hogy több meghatározó játékosunk hiányzott, illetve volt, aki betegen, edzés nélkül vállalta a mérkőzést. A kérdés az volt, hogy kifogást vagy megoldást keresünk a problémáinkra. Nagy örömünkre az utóbbi történt és voltak olyan játékosok, akik most léptek ki igazán a fényre. Édesanyám hosszú idő után látta újra a csapatomat játszani és azt mondta: “Rengeteget fejlődtek.” Azt hiszem, ennél nagyobb szakmai elismerés sem nekem, sem a gyerekeknek nem kell.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.