Fontos ifi győzelem született

Elmúlt szerdán a serdülők hazai pályán fogadták a Balmazújvárost, ám sajnos alulmaradtak a mérkőzésen. Az orosházi ifjúsági együttes viszont pénteken győztesen hagyta el a küzdőteret a Csepel elleni találkozó végeztével.

Orosházi FKSE-Tokai – Balmazújvárosi KK 29-37 (16-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Bozó, Mezei. Orosháza: Umenhoffer (kapus), Benkő 2, Bódai 5, Borbély 6, Fábián 2, Furka 3, Koós Á., Koós R., Szeremi 2, Zolnai 3, Fehér 1, Gál, Hajnal 1, Molnár Á. 4, Paku, Veé. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 7/6.

Zalai Csanád: – Az őszi fordulóban sikerült magabiztos győzelmet aratnunk idegenben a balmazújvárosi csapattal szemben, de nagyon jól tudtuk, hogy ez az összecsapás közel sem olyan lesz, mint az akkori. A csapatban történő létszám változások, illetve betegségek és sérülések miatt ezen a mérkőzésen hét U16-os játékos is helyet kapott a keretben. Nagyjából megismételtük a múltheti teljesítményünket, miszerint az első félidei jó játékunk után a második félidőben minden téren alulmaradtunk az ellenfelünkkel szemben. Sajnos a védekezésünk egész mérkőzés során elég szellős volt, nem voltunk elég zártak és sok 1 az 1 elleni párharcot veszítettünk, így az ellenfelünk sokszor elég könnyedén tudott tiszta gólhelyzetbe kerülni. A különbséget még így is egy kicsit túlzónak érzem, de örülök, hogy az U16-ból feljátszók közül ismét akadt jó teljesítmény.

Vass Péter 7 góllal vette ki részét az ifjúságiak sikeréből (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Orosházi FKSE-Tokai – Csepel DSE 34-29 (18-16)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kapás, Rizinger. Orosháza: Opavszki, Paulik (kapusok), Badar, Bencsik, Benkő, Bódai 7, Borbély 1, Fábián 3, Farkas, Jónás 3, Kecskés 7, Nagy K. 3, Vass 7, Pavuk 3. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 14, ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 9/5.

Pásztor István: – Nagyon vártuk már ezt a győzelmet, nagy szükségünk van a pontokra az eredményes évzáráshoz. Jól kezdtük a mérkőzést, mindenki fegyelmezetten, tudatosan játszott. Sikerült azt a taktikát megvalósítanunk, amit edzéseken gyakoroltunk, minden poszton voltak jó befejezéseink. Kapuban Opavszki István sok védéssel segítette a csapatot.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.