Továbbra is élen az U14-es fiúk

Két nehéz mérkőzés várt az Orosházi FKSE-Tokai együttesére a területi bajnokság felsőházában. Branyiczki György tanítványai jól oldották meg a feladatot és némi izgalom után megőrizték veretlenségüket a bajnokságban.

Orosházi FKSE-Tokai – HC Szarvas 26-20 (13-8)
Orosháza:
 Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 9, Ambrus M. 7, Bajnóczi 2, Kis M. 2, Kiss-Horváth K. 2, Lengyel, Prozlik 1, Szénási 3. Edző: Branyiczki György.

Orosházi FKSE-Tokai – Pick Szeged 23-22 (10-10)
Orosháza: Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 5, Ambrus M. 2, Bajnóczi 1, Kis M. 1, Kiss-Horváth K. 6, Lengyel 2, Prozlik, Szénási 6. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Eredményes hétvége jött össze az U14 számára. Első mérkőzésen az alapszakasz másik veretlen csapata ellen léptünk pályára, míg a második meccsen a nagy rivális Pick Szeged ellen játszottunk. Egész héten úgy készültünk a csapattal, hogy két szoros mérkőzés vár ránk. A Szarvas ellen kissé dekoncentráltan kezdett a csapat, de a félidő közepére felpörgött a gárda és tudtuk növelni a tempót. Így a félidő végére már nálunk volt az előny, amit a mérkőzés végéig tartani tudtunk. A Pick elleni meccs egy sokkal fizikálisabb összecsapás volt. Jól kezdtük az első játékrészt, de a nagy előnyünknek köszönhetően kissé leült a csapat. A Szeged felzárkózott és a vezetést is átvették. Ebben a periódusban több felelőtlen döntés volt a játékosok részéről. Egészen a mérkőzés hajrájáig 1-2 góllal a Szeged irányította a találkozót. Ilyen helyzetben még nem volt a csapat, így a stressz nagy hatással volt a játékosokra. Az utolsó percekre sikerült higgadtnak maradnunk, a védekezésünk felkeményedett, ennek köszönhetően a szegediek belehibáztak a támadásokba, amiből gyors gólt tudtunk szerezni. Gratulálok a játékosaimnak, hogy egy igazán szoros meccsen végre egymást biztatva tudtuk megszerezni a győzelmet, amivel az élen várhatjuk a folytatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.