Serdülő, ifi: szünet után fordult a kocka

A Dabas otthonában vendégeskedett az Orosházi FKSE-Tokai serdülő és ifjúsági gárdája az I. osztályú bajnokság 19. fordulójában. Mindkét együttesünk egy félidőn át állta a sarat a házigazdákkal szemben.

Dabas KC VSE – Orosházi FKSE-Tokai 37-28 (15-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Dabas, 30 néző. V.: Horváth Z., Simó. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Benkő 2, Bódai 5, Borbély 1, Fábián 3, Fehér 1, Furka 4, Hajnal, Koós Á. 5, Koós R., Molnár Á. 1, Nánási 3, Paku 1, Szeremi, Zolnai 2. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 16, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 4/4.

Zalai Csanád: – Az első félidőben az ellenfél hatosfala ellen nagyon szépen kézilabdáztunk, meg is léptünk tőlünk, viszont mikor megnyitották a falukat, ott kicsit megszeppentünk és vissza is tudtak zárkózni. Onnantól kezdve felváltva estek a gólok, igaz nem túl sok, hiszen mindkét kapuban remekeltek a hálóőrök, nagyon sok 100%-os ziccer maradt ki mind a két oldalon. A második félidőben bent ragadtunk az öltözőben, támadásban túl könnyelműek voltunk, védekezésben pedig rengeteg tiszta lövőhelyzetet engedtünk nekik. A 9 kihagyott szélső ziccerünk rengeteg, főleg a kulcsfontosságú szituációban. Ennek ellenére a különbséget túlzónak érzem, főleg az első félidőben látottak alapján. Örülök viszont annak, hogy egyre több lehetőséget tudnak kapni az U16-os játékosok és hellyel-közzel nagyon szépen élni is tudnak vele. Jövőre már ez lesz az ő korosztályuk, fontos, hogy minél hamarabb beleszokjanak ennek a bajnokságnak a közegébe és tempójába.

Dabas KC VSE – Orosházi FKSE-Tokai 40-31 (19-18)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Dabas, 30 néző. V.: Horváth Z., Simó. Orosháza: Paulik, Umenhoffer (kapusok), Badar 1, Bódai 4, Borbély 3, Farkas, Furka, Gönczi 7, Jónás, Nagy K. 2, Kecskés 5, Szabó M. 8, Vass 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 7/5.

Pásztor István: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Védekezésünk sok megállító faulttal hatásos volt. Támadásban jól működtek a mozgásaink, párkapcsolataink. A szünet most sem jött jól, nem tudtuk megállítani a dabasi lövőket, távoli zónából sok gólt kaptunk. Idegenben ennyi lőtt góllal nyerni kellene, ezen kell dolgoznunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.