U15: remek felsőházi kezdés

A területi bajnokságban felsőházában kezdte meg a küzdelmeket Orosházi FKSE-Tokai U15-ös együttese, a fiúk ott folytatták, ahol az ősszel abbahagyták, két győzelemmel indították a tavaszi rájátszást.

FISE-Újkígyós – Orosházi FKSE-Tokai 20-25 (9-13)
Orosháza:
 Szikora, Tomozi (kapusok), Ambrus B. 4, Ambrus M. 1, Prozlik 2, Demjan, Jánosa 1, Hajdú 8, Lovas 7, Petróczki 1, Németh R. 1. Edző: Ambrus József.

Orosházi FKSE-Tokai – Mizse KC 42-21 (18-10)
Orosháza:
Szikora, Tomozi (kapusok), Ambrus B. 8, Ambrus M. 3, Prozlik 3, Demjan 5, Jánosa, Hajdú 10, Lovas 12, Petróczki 1, Németh R. Edző: Ambrus József.

Szép volt, fiúk!

Ambrus József: – Hosszú szünet után hazai környezetben mérettettünk meg újra. A kicsit álmos reggeli kezdés után kifejezetten jó iramú, jó csatát hozó meccset játszottunk az újkígyósi csapattal. A két együttes jól ismeri egymást az alapszakasz küzdelmeiből, és most is végig koncentrált, kemény védelmet és pontos támadójátékot követelt tőlünk az összecsapás ahhoz, hogy győzhessünk. A délutáni derbit szintén ismerős ellenféllel játszottuk, a Lajosmizse csapatával szemben. Ezen a meccsen már olajozottabban ment a támadójátékunk, a jobb szárnyunk nagyon gólerősen játszott. Lehet, hogy ennek következtében – hogy egy kicsit könnyebben szereztünk gólokat elöl – a védelmünk sokszor lazább volt a kelleténél. Viszont a kapusainkat is nagy dicséret illeti, sokszor korrigálták a védelem hibáit. Hatalmas gratula mindenkinek! Hajrá OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.