Hiányzik a siker íze

Újabb nehéz találkozó következik vasárnap este 18:00 órakor az Orosházi FKSE-Tokai legénysége számára, ezúttal a Pick Szeged U21-es együttese érkezik az Eötvös-csarnokba.

Az Orosháza vezetőedzőjét, Kovács Attilát kérdeztük a szegedi fiatalok elleni találkozó kapcsán.

– Már nyáron tudtuk, hogy játékoskeretünk jó játékosokból áll, de viszonylag “vékony”, vagyis ha elér minket a járvány, vagy bekövetkezik 1-2 sérülés, akkor nehéz helyzetbe kerülünk. Sajnos ez január végén bekövetkezett. Az elmúlt hetekben klasszikus irányító nélkül játszottunk, hiszen Bella Csaba és Tóth Károly szinte egyszerre estek ki. Karcsi a Cegléd ellen már kényszerűségből pályára lépett, de még mindig nem 100%-os a térde, így testi épségét is kockáztatta azzal, hogy vállalta a játékot, úgy vélem ez becsülendő dolog! Kapusunkkal, Pajkó Lacival kapcsolatban is ezt tudom mondani, hiszen az előző meccsen komoly “fejlövése” után is kapuba állt, de kisebb agyrázkódást szenvedett és a héten még nem tudott edzeni a csapattal.

– Sajnos érezzük, tudjuk, hogy jelenleg messze nem azon a színvonalon játszunk, ahogyan az ősz második felében tettük. Az edzésmunkát ugyanúgy elvégezzük, mint amikor jöttek a győzelmek, így bízunk benne, hogy előbb-utóbb újra mellénk szegődik a szerencse. Hiányzik már a siker íze, újra vissza kell szerezni a magabiztosságot, mert anélkül nem lehetünk eredményesek. A szegedi fiatalok ellen is nehéz dolgunk lesz. Hektikus teljesítményt nyújtanak az utóbbi hetekben, az elmúlt fordulóban remek játékkal verték a Békést, így biztosan önbizalommal telve lépnek majd pályára – hangsúlyozta Kovács Attila.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.