Serdülő győzelem a Gyöngyös ellen

A Gyöngyös csapatai ellen lépett pályára I. osztályú serdülő és ifjúsági együttesünk az elmúlt szombaton. Az edzőiket nélkülözni kényszerülő orosházi fiúk a körülmények ellenére jól helytálltak, serdülőink a két pontot is itthon tartották.

Orosházi FKSE-Tokai – HE-DO B.Braun Gyöngyös 37-32 (17-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 40 néző. V.: Serfőző K., Serfőző R. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Benkő, Bódai 10, Fábián 5, Fehér 1, Furka, Koós Á., Koós R. 1, Lukács 12, Molnár Á. 1, Nánási 3, Szeremi 3, Zolnai 1. Mb. edző: Ambrus József, Branyiczki György.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 8/7.

Ambrus József: – Kicsit váratlanul, de annál nagyobb megtiszteltetésnek véve vezethettük csatába Gyurival a serdülő csapatot. Az, hogy ebből győztes csata lett, az csak hab a tortán, és ez természetesen a felkészítésen múlott, nem a meccselésen. Két azonos képességű csapat harca folyt a pályán, bár én fizikálisan erősebbnek éreztem magunkat és ezt védelemben olykor kiválóan kamatoztattuk is. Gratulálok mindenkinek, ami nagy öröm, az az, hogy hátrányban sem remegtek meg a kezek és a szívük is a helyén volt a srácoknak. Köszönjük ezt a jó élményt, csak így tovább! Hajrá Orosháza!

Egy félidőn át az ifik is jól tartották magukat

Orosházi FKSE-Tokai – HE-DO B.Braun Gyöngyös 30-46 (17-19)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Serfőző K., Serfőző R. Orosháza: Opavszki (kapus), Badar 3, Bódai 4, Farkas S., Furka 1, Gönczi 9, Nagy Kristóf 1, Pavuk 4, Szabó M. 4, Vass 3, Lukács 1. Mb. edző: Marton Richárd, Branyiczki György.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/3.

Branyiczki György: – Nehéz mérkőzésre számítottunk az őszi fordulóból kiindulva. A mérkőzés egészében próbáltuk lassítani az ellenfelet, ami az első félidőben még meg is valósult, ennek volt köszönhető a szoros eredmény. A második játékrészre teljesen más arcát mutatta meg a csapat, saját magunkat hoztuk kellemetlen helyzetbe. Ismét sok volt a technikai hiba, rossz döntés, elkapkodott lövés. A sok kapott gól ellenére a védekezésünk részben jó működött. Dolgozunk tovább bizakodva. Hajrá Orosháza!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.