Serdülő, ifi: nem született pont a megyei rivális ellen

Az I. osztályú serdülő és ifjúsági bajnokság 14. fordulójában a Békési FKC korosztályos csapatait láttuk vendégül az Eötvös-csarnokban. Zalai Csanád serdülői szoros meccset játszottak, de a hibák végül pontokba kerültek.

Orosházi FKSE-Tokai – Optimum Solar-Békési FKC 26-27 (17-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Ivanics, Praczu. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapus), Bódai 3, Fábián 7, Fehér 1, Furka 1, Gál 1, Koós Á., Koós R., Kun, Lukács 9, Molnár Á., Nánási 3, Szeremi, Zolnai 1. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 12, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 7/4.

Zalai Csanád: – Egy igazi szomszédvári rangadóra készültünk, ami egy elég pikáns találkozót hozott. A védekezésünk és a kapusteljesítményünk egész mérkőzés során kiemelkedő volt. Végre volt egy kis vér bennünk és rengeteg megállító faulttal tudtuk megakasztani az ellenfél támadásainak ritmusát. Az első félidei támadásbeli remeklésünk a második félidőben sajnos elmaradt és a könnyen elszórt labdáink mellett több 100%-os ziccert is elhibáztuk kulcsfontosságú szituációkban. Ezek sajnos ismét 2 pontunkba kerültek. Az ilyen és az ehhez hasonló mérkőzéseket kell megtanulnunk megnyerni. Ha csak az ilyen meccsek felén egy kicsikét koncentráltabbak vagyunk akkor a középmezőny első felében helyezkednénk el. De biztos vagyok benne, hogy a jövőben sikerül átlépnünk a saját magunk árnyékán!

A serdülők közel álltak a pontszerzéshez

Orosházi FKSE-Tokai – Optimum Solar-Békési FKC 25-39 (11-18)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Ivanics, Praczu. Orosháza: Opavszki, Paulik (kapusok), Badar 2, Bencsik 1, Bódai 3, Szabó M. 6, Fábián, Furka 2, Farkas S., Gönczi 4, Lukács 2, Nagy Kristóf, Pavuk 1,  Vass 4. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/3.

Pásztor István: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz és ezért minél pontosabban, kevés hibával kell játszanunk. Saját magunknak tettük még nehezebbé a találkozót a pontatlan, kapkodós játékunkkal. Még mindig hiányzik a nagyobb taktikai fegyelem, főleg támadásban. A sok kapott gól ellenére a védekezésünk jól működött. Az eladott labdák, pontatlan lövések miatt nagyon sok kontra gólt kaptunk. Ezen kell javítanunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.