Nem lesz egy könnyed kézilabda matiné

Az elmúlt heti salgótarjáni botlást követően hazai pályán, a Mezőkövesd ellen javíthat az Orosháza együttese. A vasárnap esti találkozó előtt Kovács Attila vezetőedzőt kérdeztük.

– Múlt vasárnap kijózanító vereséget szenvedtünk Salgótarjánban. Nem állítom, hogy nem voltak jelei annak, hogy gyengébb formában vagyunk, de a mutatott játék messze elmaradt attól, amit szerettünk volna produkálni. Keseregni nem volt időnk és okunk, hiszen itt egy újabb rangadó és közben az üldözőink is botlottak, itt a lehetőség javítani. Abszolút nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen a Mezőkövesd két remek győzelemmel kezdte a szezont. Drizner Péter nagyon összerakta a csapatát, igazolni is tudtak a télen. Az MKC keretét jó játékosok alkotják, két gólkirály jelöltjük is van, az egyikük régi ismerősünk Jancsó Nándor, a másikuk pedig a még serdülő korú Csörgő Kristóf, aki a jövő egyik nagy reménysége.

Kovács Attila a szurkolók segítségét is kéri vasárnap estére (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

– Sajnos a héten voltak gondjaink, ránk jár a rúd mostanában, de ezt nem szeretném bővebben ecsetelni, hiszen ellenfelünk is olvashatja ezeket a sorokat és esetleg tudatosan erre építi stratégiáját. Szeretném kérni remek szurkolóink biztatását ebben a nehéz helyzetben! Szükség lesz rájuk, hiszen a fanatikus mezőkövesdi szurkolótábor mindenhová elkíséri a csapatát, így most a B-középre is komoly “meccs” vár. Igazi parázs hangulatú derbi lesz, remélem a matyó szurkolók nem tudnak majd hazai környezetet teremteni a Kövesdnek! Az biztos, hogy ez a meccs nem lesz egy könnyed, vasárnap délutáni kézilabda matiné, mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem, de mindent meg kell tennünk azért, hogy felülkerekedjünk! Hajrá Orosháza!

Az Orosházi FKSE-Tokai – Mezőkövesdi KC bajnoki mérkőzés február 13-án, vasárnap este 18:00 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. A találkozó játékvezetői Csányi Tibor és Gadányi Tibor lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.