Pontszerzéssel indították az évet a serdülők

Az I. osztályú serdülő és ifjúsági bajnokság 13. fordulójában a Kecskemét csapatait fogadták az orosházi fiatalok. Serdülőinknek sikerült döntetlent kiharcolniuk, ám az ifiknek még várniuk kell a 2022-es év első pontjaira.

Orosházi FKSE-Tokai – Kecskeméti TE 38-38 (22-23)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapus), Benkő 2, Bódai 1, Fábián 10, Fehér, Furka 9, Gorzsás 2, Hajnal, Körmöczi, Lukács 13, Molnár Á., Nánási, Paku, Zolnai 1. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/3.

Zalai Csanád: – Az őszi szezon utolsó fordulója várt ránk. A keretből történő távozások miatt a létszámunk alapvetően megcsappant egy kicsikét és sajnos a téli felkészülésünk során egyszer sem tudtunk a teljes kerettel együtt készülni a rengeteg betegség és sérülés miatt. Ez a mai napon sem alakult másképpen, így öt U16-os játékossal kellett kiegészülnünk. Az első félidőben nem igazán tudtuk megoldani a beálló körüli védekezést, illetve a sok szélen befejezett akciójukkal sem tudtunk mit kezdeni. A második félidőben kétszer is meg tudott lépni az ellenfelünk 5 találattal, de remekül bizonyítja küzdeni tudásunkat, hogy mindkétszer fel tudtunk állni belőle. A végjátékra 3 gólos hátránnyal mentünk be, de egy bravúros hajrával és néhány nagyon fontos kapusvédéssel sikerült visszahoznunk döntetlenre az eredményt, sőt, ha egy kicsit koncentráltabbak vagyunk mind a két pontot itthon tarthattuk volna. Ennek ellenére gratulálok a fiúknak a döntetlenhez és készülünk a következő 3 nagyon fontos hazai fordulónkra!

A 10 gólos Fábián (9) és a 9 gólos Furka (18) a védekezésből is kivette részét

Orosházi FKSE-Tokai – Kecskeméti TE 33-44 (18-21)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar 1, Bencsik 6, Bódai 3, Fábián, Farkas S. 2, Jónás 1, Nadicsán, Nagy Kristóf 3, Pavuk 8, Szabó M. 5, Benkő 1, Furka 3. Mb. edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 6, ill. 0 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/3.

Zalai Csanád: – A létszám az előző fordulókhoz képest növekedett, így bizakodva álltunk a mérkőzéshez. Az első félidőben még tudtuk tartani a lépést az ellenfelünkkel, viszont a második félidőben a rengeteg kihagyott helyzetünk és a gyors bekapott gólok megpecsételték a sorsunkat, így kialakult egy nagyobb különbség. Edzünk tovább!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.