Az Európa-bajnokság főpróbáján szerepel az OFKSE

Véglegessé vált NB I/B-s felnőtt együttesünk januári programja, a fiúk a felkészülés során több edzőmérkőzést is játszanak majd.

A csapat már január 3-án, hétfőn elkezdte a közös munkát, hiszen február 5-én már tétmérkőzésen lép pályára az Orosháza a rivális Salgótarján otthonában. Az edzések mellett több felkészülési találkozót is beépített az együttes programjába Kovács Attila vezetőedző.

A január 13-án kezdődő kézilabda Európa-bajnokság debreceni helyszínén, a Főnix Arénában a nyitónapot megelőzően az OFKSE részvételével rendezik meg a torna hivatalos főpróbáját, ahol a mérkőzésprotokollt és a technikai eszközök tesztelését végzik majd a szervezők versenykörülmények között. A zárt kapus tesztmérkőzést január 12-én, szerdán 17:00 órától játsszuk a Békés együttese ellen.

Január 22-én, szombaton 16:00 órától Füzesabonyban az ÓAM-Ózdi KC csapata ellen lépnek pályára edzőmeccsen Németh Lászlóék.

Az Orosháza gárdája január 26-án, szerdán 16:00 órától hazai pályán, az Eötvös-csarnokban fogadja a szerb első ligás, tavalyi bronzérmes RK Metaloplastika Sabac együttesét.

A felkészülési mérkőzések sora január 28-án, pénteken zárul, amikor 18:30-tól az NB II-es listavezető Törökszentmiklós otthonában vendégszerepel az OFKSE csapata.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.