Serdülő, ifi: folytatás februárban

Az I. osztályú serdülő bajnokság 12. fordulójában a az orosházi fiúk Szegedre látogattak, míg a szintén az élvonalban szereplő ifjúsági együttes a fővárosban zárta a 2021-es esztendőt.

Pick Szeged II. – Orosházi FKSE-Tokai 39-29 (20-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Szeged, 20 néző. V.: Parádi, Ujhelyi. Orosháza: Balázs (kapus), Benkő 1, Bódai 3, Fábián 1, Fehér 1, Furka 7, Koós Á. 4, Koós R. 1, Lukács 6, Nánási 2, Gorzsás, Sütő 3, Szeremi. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 1/0.

Zalai Csanád: – A kis létszámunk ellenére az első 10, illetve az utolsó 10 percünket leszámítva úgy gondolom, hogy helytálltunk a dobogóra esélyes ellenfelünkkel szemben. Külön öröm, hogy volt tűz és küzdés a csapatban, illetve az edzéseken gyakorolt dolgokból jó pár dolgot viszontláttam. A mérkőzés végére kiütközött a fáradtság a fiúkon, így alakult ki a végére a nagyobb különbség. Most jön a téli szünet, majd a januári felkészülés során az eddig tanult dolgokat próbáljuk tovább pontosítani az edzéseken és a második félévben remélhetőleg többször hagyjuk el győztesen a pályát.

Rév TSC-BF – Orosházi FKSE-Tokai 25-23 (11-13)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 50 néző. V.: Garai, Varasdi. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar 3, Bencsik, Bódai 1, Fábián, Furka, Gönczi 3, Jónás 1, Lukács 10, Nadicsán 2, Szabó M. 3. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 3/3.

Pásztor István: – Jól kezdtük a mérkőzést, védekezésünk határozottan összezárt, több labdát szereztünk és ezekből rendezetlen védelem ellen szereztünk több gólt. Előnnyel fordultunk, de nem jött jól a szünet, hibákkal kezdtük a második félidőt. A végjátékra elfogytak erőtartalékaink, kapusaink sem tudtak segíteni, most elmaradtak a bravúrok. Remélem a tavaszi fordulókat nagyobb létszámmal tudjuk elkezdeni, játszani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.