U16: hiányérzetet keltett a teljesítmény

Vasárnap a középmezőnyben tanyázó Tatabánya otthonába látogatott U16-os együttesünk az I. osztályú bajnokság idei utolsó előtti fordulójában. Sajnos a mutatott játék ezúttal jócskán hagyott kívánnivalót maga után.

Grundfos Tatabánya KC – Orosházi FKSE-Tokai 28-18 (15-9)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi (kapusok) – Petróczki, Nagy N., Paku 2, Hajnal, Hajdú, Molnár Á. 5, Fehér 7, Lovas, Körmöczi 2, Gál, Horváth P., Kun 2. Edző: Tóth Károly.

Tóth Károly: – A mai nap folyamán az idény eddigi leggyengébb játékával rukkoltunk elő, és idén először voltam igazán mérges, és maradt bennem óriási hiányérzet, amit elsősorban nem az eredmény, hanem a mutatott játék idézett elő. Mind a két félidőben volt egy 3-4 perces kihagyásunk, ami alatt produkáltunk egy 1-6-os sorozatot és ez eldöntötte a két pont sorsát. Az elmúlt hónapokban mérkőzésről mérkőzésre éreztem előrelépést, de ma majdnem olyan szinten voltunk, ahonnan nyáron indultunk. Örömteli, hogy ma már 14 játékost tudtam a pályára küldeni. Ha edzéseken rendszeresen ennyien lennénk, akkor sokkal többre lennénk hivatottak, el kell döntenünk, mennyire fontos számunkra a kézilabda.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.