Komoly győzelmet arattak az ifik

Az I. osztályú serdülő és ifjúsági bajnokság 11. fordulójában a Mezőkövesd korosztályos csapatait fogadtuk. Pásztor István ifistái kiharcolták második győzelmüket, de a serdülőknek sajnos most nem sikerült a pontszerzés.

Orosházi FKSE-Tokai – Mezőkövesdi KC 30-31 (13-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kapás, Rizinger. Orosháza: Balázs (kapus), Benkő 1, Bódai 10, Fábián 1, Fehér, Furka 3, Gál, Koós Á. 2, Koós R. 1, Körmöczi, Lukács 7, Nánási 2, Paku, Sütő 3, Szeremi, Molnár Á. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 12, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 6/5.

Zalai Csanád: – Egy újabb rangadó várt ránk, de nem túl jó előjelekkel érkeztünk meg a találkozóra, hiszen összesen 11 serdülő korú játékos állt a rendelkezésünkre. Jól kezdtük a mérkőzést, és az első 15 percben a védelmünk is nagyon rendben volt, sok megállító faulttal, de a kezdeti lendület nem sokáig tartott és a félidőre 4 gólos hátránnyal mehettünk. A második félidőben a védelmünk ismét felkeményedett, így felzárkóztunk és még a vezetést is átvettük. Az utolsó 5 percben a kihagyott ziccereink és a fegyelmezetlenségeink miatt még 1 pontot sem tudtunk itthon tartani. Ebben a félévben sokadig ilyen mérkőzés volt, ahol nüanszokon múlt egy szép eredmény elérése, de sajnos még mindig nem sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat. Készülünk a téli szünet előtti utolsó fordulóra.

Nüanszokon múlt a serdülő csapat sikere

Orosházi FKSE-Tokai – Agrinox Market-Mezőkövesdi KC 33-30 (16-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Kapás, Rizinger. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar 1, Bencsik 1, Bódai 4, Fábián, Furka 1, Gönczi 8, Jónás 1, Lukács 1, Nadicsán 5, Szabó M. 9. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/2.

Pásztor István: – KIS CSAPATUNK (nagy betűkkel!) komoly győzelmet ért el. Vártuk már ezt a teljesítményt. Védekezésünk most volt a legjobb, kapusaink több jó védéssel, gólokkal segítették a csapatot. Ez a teljesítmény jó alap lehet a folytatáshoz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.