Maximális komolysággal készülünk

Két hónapja tartó győzelmi szériáját szeretné megőrizni szombaton este az Orosházi FKSE-Tokai együttese az NB I/B keleti csoportjában. A hat mérkőzés óta fennálló sikersorozat következő “áldozata” a Ferencváros U21-es csapata lehet.

Kovács Attilát, az Orosháza vezetőedzőjét kérdeztük a szombat este 18:00 órakor kezdődő bajnoki találkozó kapcsán.

– A Ferencváros U21-es csapata a következő ellenfelünk. Velük kapcsolatban a legnagyobb nehézség, hogy csak a melegítésnél fogjuk megtudni, hogy milyen összeállításban lépnek majd pályára, hány NB I-es kerettagot neveznek az NB I/B-s mérkőzésükre, így nehéz ellenük konkrét stratégiát kidolgozni. Egy biztos, bárhogyan is lesz, korosztályos válogatott játékosaik vannak, nagyon tehetséges fiatalokról van szó. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy picit is lebecsüljük őket, hiszen többször is előfordult már a kézilabdázásban, hogy egy fiatal, ambiciózus csapat megtréfálta a papíron erősebb, de fásult ellenfelét. Nem akarjuk, hogy mi is így járjunk, ezért maximális komolysággal készülünk a szombati mérkőzésre!

A szombat este 18:00-kor kezdődő bajnoki összecsapáson a Fibec Zoltán és Herbák Tamás játékvezetői páros fújja majd a sípot.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.