Pontveszteség nélkül zárt az U14-es gárda

Százszázalékos teljesítménnyel nyerte csoportját a területi bajnokságban az Orosházi FKSE-Tokai U14-es együttese. Branyiczki György tanítványai a felsőházban folytathatják a pontvadászatot.

Kiskunmajsai KC – Orosházi FKSE-Tokai 17-36 (8-17)
Orosháza:
 Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 8, Ambrus M. 2, Bajnóczi 3, Bubla 3, Kis M. 3, Kiss-Horváth 6, Prozlik 3, Szabó M. 2, Szénási 6. Edző: Branyiczki György.

Orosházi FKSE-Tokai – Pick Szeged 18-15 (9-7)
Orosháza: Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 4, Ambrus M. 6, Bajnóczi, Bubla, Kis M. 1, Kiss-Horváth 2, Prozlik 1, Szabó M., Szénási 4. Edző: Branyiczki György.

Szép volt, fiúk!

Branyiczki György: – Az utolsó fordulót az őszi szezonban Szegeden rendezték meg. Első mérkőzésén ismét nagy arányú győzelmet aratott a csapat, de mégsem voltam száz százalékig elégedett, ugyanis a csapat rengeteg ziccert hagyott ki és tőlünk nem megszokott módon sok labdát eladtunk. De ennek ellenére is sikerült nagy gólkülönbséggel nyerni. A második mérkőzésén a házigazdák ellen léptünk pályára. Egy nagyon kemény mérkőzés volt, ahol a veretlenség megőrzése volt számunkra a tét. Szinte végig dominálni tudtuk a játék kimenetelét, támadásban koncentráltan, megfontoltan játszottunk, védekezésünk pedig ismét kiválónak bizonyult. Az őszi szezont pontveszteség nélkül zártuk, bizakodva várjuk a tavaszi rájátszást. Ezúton is szeretném megköszönni minden szülőnek, aki támogatta a csapatot.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.