Serdülő, ifi: egy félidőn át állták a sarat

Az I. osztályú serdülő és ifjúsági bajnokság 10. fordulójában a a fővárosba, a Ferencváros otthonába látogattak csapataink. Mindkét együttesünk jó első félidőt produkált, ám a fiúk elfáradtak a végére.

Ferencvárosi TC – Orosházi FKSE-Tokai 34-20 (14-12)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 50 néző. V.: Rácz, Takács. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Benkő, Bódai 1, Furka 2, Gál, Gorzsás 4, Koós Á. 1, Koós R., Lukács 5, Nánási 3, Sütő 4, Szeremi. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/2.

Zalai Csanád: – Az első félidőben úgy kézilabdáztunk elöl is és hátul is, ahogyan elterveztük és megbeszéltük. Támadásban jól válogattuk meg az átlövéseinket és a beállót is szépen megtaláltuk, amikből gólokat tudtunk szerezni. Védekezésben kellően agresszívak és feszesek voltunk, illetve a kapuból is egy kimagasló teljesítmény jött. A második félidőben aztán sajnos elfáradtunk, támadásban sok labdát ajándékoztunk az ellenfelünknek, akik gyors, könnyű gólokat tudtak szerezni, illetve védekezésben sem tudtuk fenntartani az első félidőben látottakat, így a mérkőzés végére már egy tetemesebb különbség alakult ki. Az első félidőből kell építkeznünk, hiszen ott láttam szép dolgokat.

FTC Diagnosticum – Orosházi FKSE-Tokai 34-24 (19-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Budapest, 50 néző. V.: Rácz, Takács. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar 2, Bencsik 1, Bódai 2, Furka 1, Gorzsás 1, Gönczi 6, Jónás 1, Lukács 4, Nadicsán 1, Szabó M. 5. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 2/2.

Pásztor István: – Létszámunk eggyel nőtt, kilenc ifikorú játékossal tudtunk elutazni az FTC csapatához. Az eredmény nem tükrözi a játékunkat. Védelmünk első perctől jól zárt, kemény faultokkal állítottuk meg a jó erőkből álló hazai csapatot. Szünet után is jól kezdtünk, felzárkóztunk két gólra a 45. perc körül. Itt támadásban több pontatlanságnak köszönhetően gyors kontra gólokat kaptunk. Nem tudtunk frissíteni, így alakult ki a nagyobb gólkülönbség.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.