U16: sok volt a pozitívum

Az I. osztályú U16-os bajnokság 10. fordulójában pénteken a dobogós helyen álló NEKA csapatát fogadta Tóth Károly edző legénysége. A balatonboglári akadémisták magabiztosan nyerték a találkozót, de az Orosháza is megcsillantotta erényeit.

Orosházi FKSE-Tokai – NEKA 19-26 (8-16)
Orosháza:
Tomozi (kapus) – Petróczki, Nagy N. 2, Molnár Á., Hajnal 4, Hajdú 3, Paku, Fehér 8, Körmöczi, Zolnai, Lovas, Gál 2, Horváth P., Kun. Edző: Tóth Károly.

Az OFKSE hozta a második félidőt (Fotó: NEKA)

Tóth Károly: – A mai mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy már 13 hadra fogható játékost tudtam nevezni, akik közül viszont jó néhányan mérkőzéshiányban szenvednek az elmúlt hetek-hónapok történései miatt. Próbáltam a visszatérőinknek játéklehetőséget biztosítani, de egyenlőre még csak epizódszerepeket tudtak betölteni, ami mérkőzésről mérkőzésre nőni fog. Ha az első félidő közepén nem hagyunk ki 10 percre, akkor ez egy kiélezett találkozó, de ezt leszámítva nagyon sok pozitívum volt a mai mérkőzésen. Az átlövéseink pontosak voltak a mezőny legmagasabb hatosfala ellen, hosszú időn keresztül kényszerült a NEKA az első sorával játszani, ismét elégedett lehetek a védekezésünkkel és a kapott góljaink számával, valamint megnyertük a második félidőt. Ezekből kell erőt merítenünk a hátralévő két fordulóra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.