Serdülő, ifi: két döntetlen Békéscsabán

Az I. osztályú serdülő és ifjúsági bajnokság 9. fordulójában a megyeszékhelyen vendégeskedtek az orosházi csapatok. A Békéscsabai DKSE otthonából végül mindkét együttesünk ponttal tért haza.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-Tokai 35-35 (19-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 40 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapus), Benkő, Bódai 4, Borbély, Fábián, Fehér, Furka 8, Kun, Hajnal, Koós Á. 2, Koós R., Lukács 9, Nánási 10, Sütő 2, Szeremi. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/3.

Zalai Csanád: – Egy igazi rangadó várt ránk, amit igazán jól is kezdtünk. Hamar meg is léptünk 4-1-re, itt viszont leblokkoltunk és sok ki nem kényszerített technikai hibát vétettünk, így a félidőre már 4 gólos előnnyel mentek a hazaiak. A második félidőre hatalmas tűzzel és akarattal jöttek ki a fiúk és 5 perc alatt utol is értük az ellenfelünket, onnantól kezdve pedig fej fej mellett haladt a két csapat. A végén sajnos nem állt mellénk a szerencse, így 5 másodperccel a vége előtt kaptuk be az egyenlítő találatot. Sajnálom, hogy az első félidőben nem tudtunk ugyanolyan elánnal játszani mint a másodikban. Ez a pohár ezzel az 1 ponttal inkább félig üres, mintsem félig teli… De gratulálok a fiúknak a hozzáálláshoz és ahogy visszahoztunk magunkat a második félidőben a mérkőzésbe, illetve az 1 ponthoz!

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-Tokai 24-24 (11-9)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 50 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar 1, Bencsik 1, Bódai, Nánási 1, Furka 3, Gönczi 2, Lukács 7, Nadicsán 2, Szabó M. 7. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

Pásztor István: – Nem azt kaptam a mérkőzésen amit megbeszéltünk, gyakoroltunk. Csapatjátékunk nem működött az első félidőben. Jól jött a szünet, elkezdtük játszani a játékunkat és nagy nehezen sikerült megszerezni egy pontot. Többet vártam a csapattól, még így is, hogy kevesen vagyunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.