Serdülő-ifi: még mindig foghíjasan…

Az I. osztályú serdülő és ifjúsági bajnokság 8. fordulójában a PLER-Budapest csapatai látogattak Orosházára. A bajnoki címre is esélyes fővárosi együttesek papírforma-győzelmeket arattak, de a hazaiak nem adták olcsón a bőrüket.

Orosházi FKSE-Tokai – PLER-Budapest 35-40 (14-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiss B., Kiss J. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapus), Benkő, Bódai 4, Fábián, Fehér 2, Furka 7, Gál 1, Gorzsás, Koós Á. 2, Koós R., Kun, Lukács 16, Nánási 3, Nagy N., Szeremi. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 2, ill. 6 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 5/5.

Zalai Csanád: – A bajnokság éllovasa látogatott hozzánk, akik nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkeztek, úgyhogy egyáltalán nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, bár nem mintha bármelyik mérkőzésünk is könnyűnek ígérkezne ebben a bajnokságban. Sajnos sérülések és betegségek miatt ismételten alapemberek hiányoztak a keretből. Valamiért a hazai légkör mindig megzavar bennünket, ez most sem volt másképpen, így az első pár percben a rossz bejátszásainknak és a kihagyott ziccereinknek köszönhetően hamar meglépett az ellenfél 4 góllal, amit egészen a félidő végéig csak üldöztünk. Itt még érkezett támogatás hátulról a védelemnek, de sajnos pár könnyű gólt így is engedtünk az ellenfélnek. A második félidőt ugyanúgy kezdtük mint az elsőt, a kihagyott ziccereink után az ellenfél nem hibázott és ahelyett, hogy csökkenteni tudtuk volna a különbséget az egyre csak növekedett. Sajnos ebben a periódusban már a kapusaink sem tudtak segíteni, de így is sikerült némiképp visszakapaszkodnunk a mérkőzés végére. A lőtt góljaink száma ismét szépen mutat, bár még így is bosszúsak lehetünk a rengeteg kihagyott ziccer és hétméteresek miatt, illetve azért is mert nem tudtuk megismételni a múlt fordulóbeli védekezésben mutatott teljesítményünket. Edzünk tovább és készülünk a következő fordulóra, ahol a Békéscsaba csapatához látogatunk!

Támadásban a serdülő csapat

Orosházi FKSE-Tokai – PLER-Budapest 30-31 (15-17)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Kiss B., Kiss J. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar, Bencsik 6, Bódai 1, Furka 3, Gönczi 7, Jónás 2,  Nadicsán 4, Lukács 5, Gorzsás 2. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/3.

Pásztor István: – Kevesen, de annál nagyobb akarattal játszottunk a tabellát vezető PLER csapata ellen. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, védekezésünk végig jól működött. A támadásaink a félidőhöz közeledve – ahogy fáradtunk – pontatlanná váltak. A végjátékban több kapusbravúrnak köszönhetően tudtunk felzárkózni, de az idő kevés volt a győzelem eléréséhez. Remélem, több játékosunk tud csatlakozni a bajnokság további részéhez és jobb eredményeket tudunk elérni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.