Megvan az első serdülő siker is

Pénteken Debrecenbe, a DEAC otthonába látogatott I. osztályú serdülő és ifjúsági együttesünk. Mindkét orosházi csapat tartalékosan lépett pályára, ám a serdülőknek ennek ellenére sikerült diadalmaskodniuk.

DEAC – Orosházi FKSE-Tokai 34-40 (15-19)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 24 néző. V.: Gulybán, Juhász. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Bódai 8, Fehér, Gorzsás 9, Koós Á. 1, Koós R., Körmöczi, Molnár Á., Nánási 5, Sütő 5, Zolnai 3, Furka 9. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 3/2.

Zalai Csanád: – Nem túl nagy létszámban tudtunk elutazni erre a találkozóra, hiszen jó néhány játékosunk betegség, sérülés, illetve a védettsége igazolásának hiányában nem tudott velünk tartani. Ez viszont egyáltalán nem zavarta meg a csapatot, hiszen már az első perctől kezdve a kezünkbe vettük az irányítást, a feszes, jó védelem mellé társult egy jó kapusteljesítmény is. Támadásban pedig amit elterveztünk, azt teljes mértékben sikerült megvalósítanunk, ezt jól bizonyítja a 40 lőtt gólunk. Külön örülök, hogy az U16-os csapatból benevezett játékosok is pályára tudtak kerülni egy pár perc erejéig. Mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, gratulálok a csapatnak! Remélem, hogy át tudjuk menteni ezt a formát a következő fordulókra is.

Az OFKSE serdülő együttese

DEAC – Orosházi FKSE-Tokai 43-30 (23-12)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, 54 néző. V.: Gulybán, Juhász. Orosháza: Finta, Opavszki (kapusok), Badar, Bódai 4, Furka 2, Gorzsás 1, Gönczi 5, Jónás 5,  Koós Á. 1, Nadicsán 2, Pavuk, Szabó M. 10. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 10/8, ill. 6/6.

Pásztor István: – Október 11-től az U16-os csapatoktól fölfelé csak védettségi kártyával vagy pedig 3 napnál nem régebbi negatív PCR teszttel lehet pályára lépni. Nyolc ifi játékossal, ebből két kapussal utaztunk. Kiegészültünk négy serdülő játékossal, akik már lejátszottak egy mérkőzést. Az ellenfelünk nagyon motivált volt látva hátrányunkat, nagy erőbedobással, lendülettel játszottak. Mi próbáltuk tartani a lépest, de a több hibának és rossz helyzetkihasználásunknak köszönhetően már az első félidőben nagy lett az előnyük. Próbáltunk felzárkózni, de nem tudtunk frissíteni. A küzdelem akarat megvolt, de ez most kevés volt.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.