Tovább menetel az U15-ös csapat

Az Ambrus József által irányított orosházi U15-ös együttes továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a területi bajnokság tabelláját, a fiúk ebben a szezonban még nem találtak legyőzőre.

Felföldi István SE Újkígyós – Orosházi FKSE-Tokai 23-25 (10-11)
Orosháza:
 Szikora, Tomozi (kapusok), Jánosa 1, Hajdú 10, Lovas 5, Petróczki, Szénási 4, Ambrus B. 1, Ambrus M. 1, Prozlik 3. Edző: Ambrus József.

Mizse KC – Orosházi FKSE-Tokai 23-27 (11-16)
Orosháza:
Szikora, Tomozi (kapusok), Jánosa, Hajdú 9, Lovas 8, Petróczki 1, Szénási 1, Ambrus B. 1, Ambrus M. 5, Prozlik 2. Edző: Ambrus József.

Szép volt, fiúk!

Ambrus József: – Ez ma igazi férfi-, és csapatmunka volt. A mai nap célja az volt Szentesen, hogy bizonyos játékelemekben (passz pontosságokban, labda nélküli előnyszerzésekben, a beállós játékosaink helyzetbe hozásában…) előrébb lépjünk az előző fordulókhoz képest. Ezeket nagyon jól és szépen oldották meg a srácok – az, hogy ezek még 4 pont megszerzésével is jártak, az igazi hab a tortán. Mindkét meccsen jól felkészített, jó fizikai adottságokkal rendelkező alakulatot sikerült legyőznünk, CSAPATKÉNT! Mindenkinek gratulálok, nagyon hasznos két meccsen vagyunk túl! A minket elkísérő szülőknek, tesóknak köszönjük a szurkolást, remélem legalább annyit öregedtek a két meccs alatt mint én.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.