Megvan az első ifi siker

Pénteken délután hazai pályán fogadta az Eger csapatait I. osztályú serdülő és ifjúsági együttesünk. Pásztor István tanítványai remek teljesítményt nyújtva megszerezték első győzelmüket.

Orosházi FKSE-Tokai – SBS Eger 26-31 (13-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Balázs, Miklósi, Umenhoffer (kapusok), Benkő, Bódai 4, Borbély 2, Fábián, Furka 1, Gorzsás 1, Koós Á., Koós R., Lukács 4, Nánási 5, Sütő 8, Szeremi, Zolnai 1. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/2, ill. 0/0.

Zalai Csanád: – Az első félidőben még rendben volt az eddig problémásabb védekezésünk és a kapusteljesítményünk is kimagasló volt, a második félidőben viszont mind a kettő hiányzott. A rengeteg kihagyott ziccerünk és kihagyott hétmétereseink pedig megpecsételték a sorsunkat. Sajnálom, mert ebben a mérkőzésben is több volt, mint amennyit az eredmény mutat.

Az OFKSE ifjúsági együttese

Orosházi FKSE-Tokai – SBS Eger 31-25 (18-12)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Badar, Bencsik 3, Bódai 2, Borbély 2, Bordás 3, Farkas S., Gorzsás, Gönczi 4, Jónás,  Nadicsán, Nagy K. 3, Szabó M. 7, Furka 3. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 2/1.

Pásztor István: – Nagyon vártam már azt a teljesítményt, amit ma mutatott a csapat. Védekezésünk a kapusokat segítve jól működött, kemény határozott faultokkal. Több labdát tudtunk szerezni és a gyors lerohanásainkat pontosan értékesítettük. A támadó játékunkat is gyorsítottuk, minden poszton jók voltak a helyzetkihasználásaink. Tartanunk kell ezt a szintet a következő mérkőzéseken is. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.