Ismét nagy csatára van kilátás

Az Orosházi FKSE-Tokai felnőtt együttese az NB I/B-s bajnokság harmadik fordulójában ezúttal az eddig még pont nélkül álló debreceni DEAC otthonában lép pályára.

Kovács Attila vezetőedző a hajdúsági gárda ellen is kemény mérkőzésre számít.

– Az első fordulóhoz képest sokat javult a játékunk az FTC U21 ellen. Szeretnénk, ha ebből tendencia lenne, hiszen a Fradi elleni győzelem akkor ér majd igazán sokat, ha Debrecenből is elhozzuk a pontokat. Ahogy egy régi csapattársam találóan mondta, a Hajdúságban nem lehet úri kézilabdázással nyerni, hiszen egy brusztolós, kőkeményen védekező, rutinos csapatról van szó. Erre készülünk a héten, tudjuk, hogy ismét nagyon nehéz dolgunk lesz. Sajnos több kisebb sérülés nehezíti a heti edzésmunkát, de remélem szombatra a legtöbben hadra foghatóak lesznek!

Balázs Sándor, a debreceniek átlövője is nagy csatára számít:
– Ez a mérkőzés lesz talán az eddigi legnehezebb, mivel a vendégcsapatban nagyon sok rutinos játékos található a tavalyi NB I-es szereplésüknek köszönhetően. Mégis azt gondolom, ha tudjuk azt nyújtani, amire képesek vagyunk és a csapat minden tagja maximális teljesítményt hoz, akkor megszerezhetjük hazai pályán az első pontjainkat, ehhez viszont mindennek klappolnia kell – jelentette ki a hazaiak játékosa a mérkőzés előtt.

A szombaton este 18:00-kor kezdődő találkozót az Asztalos Bence – Szalay Zoltán játékvezetői páros vezeti majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.