U16: lehet mire építkezni

A Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia otthonába, Balatonfüredre látogatott pénteken az Orosháza U16-os csapata. Bár a fiúk súlyos vereséget szenvedtek, a második félidő játéka bizakodásra adhat okot.

BFKA-Balatonfüred – Orosházi FKSE-Tokai 49-24 (30-12)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi (kapus), Petróczki, Nagy N. 4, Paku, Hajnal 3, Molnár Á. 4, Hajdú, Fehér 5, Körmöczi, Gál 3, Horváth P., Kun 3, Demján 1, Németh R. 1. Edző: Ambrus József.

(Fotó: bfakademia.hu)

Ambrus József: – A második fordulóban a Balatonfüred vendégeként léptünk pályára. Sajnos az első 30 perc nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük, és ahogy az öltözőben megbeszéltük. Védekezésben nem volt elég ütközésünk, megállító faultunk, és ezáltal a kapusainknak sem sokat segítettünk. Ennek meg is lett az eredménye: 30 kapott gól az első félidőben. Szerencsére a szünetben sikerült rendeznünk a sorokat, így a második játékrész jobb játékot hozott. A védelmünk határozottabban, zártabban, egységesebben működött és talán ez adott önbizalmat a srácoknak a támadásokhoz is. Ebben a játékrészben már láttam kifejezetten szép akciókat, kreatív egyéni megoldásokat. Ennek ellenére is nagy arányú vereség lett a vége, de a második félidőben látottak alapján lehet mire építkezni, fejlődni, sok-sok munkával.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.