Serdülő, ifi: tanulni kell a hibákból

Sajnos nem sikerült a pontszerzés I. osztályú serdülő és ifjúsági csapatunknak pénteken délután Gyöngyösön, a bajnokság második fordulójában.

He-DO B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-Tokai 34-29 (14-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Gyöngyös, 30 néző. V.: Aczél, Tihaméri. Orosháza: Balázs, Mikósi, Umenhoffer (kapusok), Benkő 1, Bódai 6, Borbély 5, Fábián, Furka, Gorzsás 1, Koós Á. 1, Koós R., Lukács 5, Nánási 4, Sütő 2, Szeremi, Zolnai 4. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 12, ill. 14 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2.

Zalai Csanád: – A mérkőzés első 25 percében úgy kézilabdáztunk, ahogyan tudunk és ahogyan kell egy ilyen mérkőzésen. Sajnos ezután egy nem várt fordulat történt és mintha elvágtak volna valamit nálunk, nem találtuk meg magunkat sem támadásban, sem védekezésben. A félidőre hiába mentünk még előnnyel, a második félidőben hamar átvette a vezetést az ellenfél és már csak rohanni tudtunk az eredmény után. Sajnos ez nem úgy alakult ahogyan elterveztük. Tanulnunk kell a hibáinkból és dolgoznunk azon, hogy kijavítsuk ezeket.

 

He-DO B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-Tokai 40-30 (21-17)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Gyöngyös, 46 néző. V.: Aczél, Tihaméri. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Bencsik 4, Bódai 1, Borbély, Bordás 2, Farkas S., Gorzsás 3, Gönczi 4, Lukács 3, Jónás 1, Nadicsán 2, Nagy K. 1, Pavuk 3, Szabó M. 3. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 5/3.

Pásztor István: – Nagyon várta a csapat a soron következő mérkőzést, mindenki bizonyítani akart a múlt heti vereség után. Jól kezdtünk, csapatszinten jó megoldásokkal sikerült gólokat szereznünk. A második félidő közepén kezdtünk több hibával játszani, a cseréink nem tudták felvenni a gyors játék ritmusát. A végjátékban több kihagyott helyzet és sok technikai hiba következtében ismét nagyarányú vereséget szenvedtünk. Csapatként kell végigjátszanunk a mérkőzéseket, úgy tudunk fejlődni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.