Újabb kemény ellenfél következik

Az Orosházi FKSE-Tokai gárdája az NB I/B-s bajnokság második fordulójában a mezőny egyik legveszélyesebb ellenfeléhez, a Ferencváros U21-es csapatának otthonába látogat.

Az első fordulóbeli ózdi pontszerzés (-vesztés?) után még keményebb ellenfél vár az orosházi fiúkra, de Kovács Attila vezetőedző bízik a jó szereplésben:

– Nem úgy sikerült az első meccs, ahogyan szerettük volna. A hosszú, viszontagságos út és a görcsös győzni akarás sajnos gyengébb egyéni teljesítményeket eredményezett a vártnál. A fiúk javítani szeretnének, a héten látom az edzésen az elszántságot rajtuk. Ellenfelünk az ország egyik, ha nem a legjobb ifjúsági csapata lesz. Velük kapcsolatban nagy kérdés, hogy milyen összeállításban lépnek majd pályára, játszanak-e az NB I-es csapatukban is egyre meghatározóbb szerepet kapó játékosaik. Ettől függetlenül a magunk dolgával, a saját játékunkkal kell törődni és ha sikerül úgy kézilabdázni, ahogyan tudunk, akkor képesek leszünk győzni vasárnap az NB I/B egyik legnehezebb pályáján is.

A vasárnap délután 15:30-kor kezdődő találkozót Cseszregi Bence és Sipos József dirigálja majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.