Serdülő pontszerzés Békésen

I. osztályú serdülő és ifjúsági csapatunk szombaton, a bajnokság nyitó fordulójában a Békés otthonában vendégszerepelt. Az orosházi fiatalok egy ponttal tértek haza a megyei vetélytárs otthonából.

Optimum Solar-Békési FKC – Orosházi FKSE-Tokai 37-37 (22-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békés, 70 néző. V.: Kovács G., Papp B. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Benkő 1, Bódai 3, Borbély 6, Fábián, Furka 3, Gál, Gorzsás, Koós Á., Koós R. 1, Lukács 11, Nánási 4, Sütő 3, Szeremi, Zolnai 5. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 16, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 3/1.

Zalai Csanád: – A mérkőzés első félidejében nem találtuk az ellenszert védekezésben a békési csapat ellen, ezt jól mutatja a 22 bekapott gól is. Második félidőben sikerült egy kicsit felkeményíteni a védelmünket és emellé társult egy jobb kapusteljesítmény is, ami az első félidőben szintén hiányzott. A támadójátékunk az egész mérkőzés során kiválóan működött és szép megoldásokat láttam a srácoktól. Küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak a fiúk, hiszen a 35. percben már 8 gól is volt a különbség, de nem adták fel és a végén egy izgalmas végjátékkal sikerült kiharcolni a döntetlent. Gratulálok mindenkinek, igazi csapatmunka volt!

Szép volt, fiúk!

Optimum Solar-Békési FKC – Orosházi FKSE-Tokai 39-30 (21-13)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békés, 65 néző. V.: Kovács G., Papp B. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Bencsik 6, Bódai, Borbély, Farkas S. 4, Gorzsás, Gönczi 1, Lukács 7, Jónás 2, Nadicsán 5, Nagy K. 1, Pavuk 4. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 12, ill. 16 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 4/2.

Pásztor István: – Nagy iramú, kemény mérkőzést játszottunk a nagyon motivált Békés csapata ellen. A védekezés jól működött, támadásaink is jók voltak, de mindkét félidőben sok technikai hibánk volt, ezekből kaptunk több “könnyű” gólt. A koncentrációnkon kell javítanunk, türelmesebb játékot játszva.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.