Méltóan emlékeztünk Füzesi Ferencre

Az Orosházi FKSE-Tokai serdülő együttese a pécsi I. Füzesi Ferenc Emléktornára kapott meghívást, ahol remekül szerepeltek a fiúk, második helyezéssel és különdíjakkal tértek haza Zalai Csanád tanítványai.

Az orosházi serdülők százszázalékos teljesítménnyel, két győzelemmel zárták a csoportküzdelmeket, majd a döntőben szoros első félidő után végül vereséget szenvedtek a Csurgó csapatától. Az OFKSE-Tokai mérkőzései:

PSN ZRT – Orosházi FKSE-Tokai 26-31 (12-14)
Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-Tokai 19-29 (9-14)
Csurgói KK – Orosházi FKSE-Tokai 30-22 (14-12)

Orosházi különdíjasok:
Gólkirály (Németh Zoltán-díj): Lukács Jenő 32 gól
Legjobb kapus (Tóth András-díj): Umenhoffer Richárd

Lukács Jenő és Umenhoffer Richárd

Az orosházi csapat tagjai: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Benkő, Bódai (6 gól), Borbély (4), Fábián (1), Fehér, Furka (3), Koós Á. (7), Koós R. (2), Lukács (32), Nagy N. (2), Nánási (12), Sütő (7), Zolnai (6). Edző: Zalai Csanád.

Az ezüstérmes orosházi csapat

Zalai Csanád: – Pár betegséggel és sérüléssel küzdve indultunk el a Füzesi Ferenc Emléktornára. Az első mérkőzésünket a korai kezdés hatására elég álmoskásan kezdtük és játszottuk is végig, rengeteg technikai hibával és kihagyott helyzettel megfűszerezve, de végül így is magabiztos győzelmet sikerült aratnunk a Pécs csapata ellen. A második ellenfelünk a szintén I. osztályú Balmazújváros együttese volt, ahol egy nagyon zárt és kemény védekezéssel, helyenként pedig szép támadásokkal sikerült még magabiztosabban győzedelmeskednünk. A harmadik mérkőzésünk a döntőben a Csurgó csapata ellen következett, ahol az első félidőben szintén voltak remek megoldások egyéni és csapatszinten is, mind támadásban, mind védekezésben. A második félidőre elfáradtunk és kialakult egy nagyobb különbség a mérkőzés végére, amit nem is csodálok, hiszen egy nap alatt a harmadik nagy iramú mérkőzésüket játszották a fiúk. Szívből gratulálok a csapat minden tagjának, végig nagyot küzdöttek és úgy gondolom, hogy méltóképpen adóztunk Füzesi Feri bá’ emlékének. A feljátszó fiataloknak is gratulálok, úgy gondolom, hogy remekül helytálltak. Külön a két különdíjasunknak is gratulálok, hiszen Lukács Jenő a torna gólkirálya, Umenhoffer Richárd pedig a torna legjobb kapusa lett. Edzünk továbbra is, hogy a két hét múlva kezdődő bajnokságra még jobban összecsiszolódjon a csapat!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.