Fáradtan is magabiztosan

Az Orosházi FKSE-Tokai együttese csütörtök este ismét felkészülési mérkőzésen lépett pályára az Eötvös csarnokban, az ellenfél ezúttal is NB I/B-s rivális, a Pick Szeged U21-es csapata volt.

Orosházi FKSE-Tokai – Pick Szeged U21 35-27 (13-11)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 70 néző. V.: Nagy F., Túróczy. Orosháza: Majdán – Pásztor M. 2, Takó 2 (1), Kovács B. 11, Molnár G. 1, Lászlai, Molnár S. 1. Cs.: Varga I. (kapus), Tóth K. 1, Döme, Németh L. 4, Mihály, Antal 4, Kiss R. 8, Csányi 1. Vezetőedző: Kovács Attila. A Szeged legjobb dobói: Varga M. 5, Fekete G. 4.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 5/4.

Kisebb sérülés miatt a hazai csapatból hiányzott Pajkó László és Bella Csaba. Szoros küzdelmet hozott az első játékrész, fordulatos mérkőzésen, hol az egyik, hol a másik együttes vezetett 1-2 góllal, majd Kovács Bence vezérletével – aki a 15. percben már az 5. gólját szerezte – stabil 2-3 gólos orosházi előny alakult ki a félidő végéig.

Kiss Roland 8 gólig jutott a találkozón (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidőben sikerült egyenlíteni a Szegednek (37. perc: 15-15), de Németh László triplájával ismét magához ragadta a kezdeményezést az orosházi csapat és fokozatosan elhúzott vendégétől. Az 52. percben 7, majd az 58. percben már 10 góllal vezetett a házigazda, amiből még kettőt le tudott csípni lefújásig a lelkes, fiatal szegedi gárda.

Kovács Attila: – A keddi felkészülési mérkőzés és a heti sok edzés miatt nehézkesen, fáradtan mozogtunk, de a mérkőzés közben belelendültünk és szoros első félidő után magabiztos győzelmet arattunk a tehetséges szegedi fiatalok ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.