A fővárosban folytatta Kovács Attila csapata

Budapesten, a Ferencváros U21-es csapatának vendégeként léptek pályára az orosházi fiúk kedden este. A jó iramú mérkőzés végül a vendégek sikerével zárult.

Jó erőpróbának ígérkezett az FTC U21-es gárdája elleni felkészülési találkozó a csapatok számára, mivel szeptembertől az Orosháza mellett a fővárosi fiatalok is az NB I/B keleti csoportjában szállnak majd versenybe a bajnoki pontokért.

Ferencváros U21 – Orosházi FKSE-Tokai 27-30 (15-16)

Felkészülési mérkőzés, Budapest, 30 néző. Orosháza: Pajkó – Pásztor M. 3, Kiss R. 3, Molnár 3, Kovács B. 2, Tóth K. 4, Lászlai 2. Cs.: Majdán, Varga I. (kapusok), Takó 5, Döme 2, Németh L. 2, Bella 1, Mihály, Antal 3, Szabó M., Lukács. Vezetődző: Kovács Attila.

A találkozó első perceiben felváltva estek a találatok, majd 10 perc elteltével kétgólos előnyre tett szert a vendég Orosháza csapata (7-5). Újabb 10 perc elteltével egyenlítettek a ferencvárosi fiatalok, az OFKSE csak nagy küzdelemben tudta megszerezni a vezetést a félidő lefújása előtt.
A második játékrész eleje is kiegyenlített küzdelmet hozott, ám a keményen védekező orosházi együttes fokozatosan elhúzott, a félidő közepén már 7 gólos előnyt is birtokolt, amiből végül 3-at sikerült megőrizni a találkozó végéig.

Egy kis eligazítás…

Kovács Attila: – Nagy iramú, hasznos mérkőzést játszottunk a fiatal, kissé tartalékos Ferencváros ellen. Védekezésben és támadásban is voltak jó megoldásaink, csapatszinten kell még összecsiszolódnunk, az előttünk álló időszakban ezen kell dolgoznunk.

Az Orosházi FKSE-Tokai gárdája pénteken 18:00 órától a megyei rivális Békés otthonában folytatja az edzőmeccsek sorát, szombaton délelőtt 10:30-tól pedig hazai pályán a Budai Farkasok ellen képnek pályára Németh Lászlóék.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.