A Mezőtúr ellen tesztelt az OFKSE

A Békéscsabán edzőtáborozó NB II-es Mezőtúri AFC-Syngenta csapata ellen, idegenben kezdte meg a felkészülési mérkőzések sorát az Orosházi FKSE-Tokai együttese.

Kovács Attila csapata bő kerettel érkezett a megyeszékhelyre, a felnőtt gárdával több ifjúsági korú játékos is elutazott, a vezetőedző Borbély Leventének, Lukács Jenőnek, Nadicsán Marcellnek, Nagy Kristófnak és Pavuk Martinnak is szerepet szánt a találkozón.

A 4×20 perces tesztmérkőzésen sem az eredményt, sem a góllövőket nem jegyezték, ám olvasóink kedvéért az OFKSE.hu stábja szorgalmasan jegyzetelt, így egy hevenyészett jegyzőkönyvvel szolgálhatunk az összecsapásról.

Mezőtúri AFC-Syngenta – Orosházi FKSE-Tokai 30-38 (5-11, 6-12, 9-9, 10-6)

Felkészülési mérkőzés, Békéscsaba, 25 néző. Orosháza: Majdán – Pásztor 3, Takó 5 (1), Tóth K. 2, Döme 3, Németh L. 6, Bella 2 (1). Cserék: Varga I. (kapus), Kovács B. 2, Pavuk 2, Mihály, Antal 1, Molnár S., Kiss R. 3, Molnár G. 4, Szabó M. 1, Lukács 2, Borbély, Nadicsán 1 (1), Nagy K. 1 (1). Vezetőedző: Kovács Attila.

Az első és második 20 percet az osztálykülönbséghez hűen magabiztosan hozták a zöld-sárgák, a mérkőzés második fele azonban már kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, igaz ekkor már jobbára az ifjúsági korú játékosok kaptak szerepet az orosházi oldalon. A fiatalok nem vallottak szégyent, meghálálták a bizalmat és a lehetőséget, hogy pályára léphettek. Nekik jó bizonyítási lehetőség volt ez a találkozó, de a csapat egészének is hasznos ráhangolódás volt a nehezebb ellenfelek elleni edzőmérkőzésekre.

A jövő héttől pedig már komoly edzőmeccsek sora vár a csapatra (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Kovács Attila vezetőedző elmondta, a felkészülés harmadik hetének végén igyekeztek a programot színesebbé tenni, amire jó lehetőséget nyújtott az NB II Dél-keleti csoportjának egyik legerősebb csapatával, a Mezőtúrral egyeztetett kétkapus gyakorlás.

– Jó iramú, sportszerű találkozó volt, a jövő héttől pedig már komoly edzőmeccsek sora vár ránk, mindenkinek lesz lehetősége játékba lendülni. A fiúk fáradtak, de nagyon szépen edzenek. Eddig csak egy edzésen foglalkoztunk a stratégiánk kialakításával, úgyhogy bőven van még tennivalónk, de szerencsére az idő nem sürget minket – hangsúlyozta az orosházi tréner.

Az orosházi fiúk legközelebb augusztus 10-én, kedden lépnek pályára felkészülési mérkőzésen a Ferencváros otthonában.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.