Döntetlen a gyöngyösi edzőmeccsen

B. Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE Alexandra 31-31 (18-17)

Felkészülési férfi kézilabda mérkőzés, Gyöngyös. Vezette: Baranyi, Szloska. Gyöngyös: Kenyeres – GAZDAG 7, Nyitrai 1, Juhász 2, Debreceni 4, BALOGH ZS. 5, Koller 4. Csere: Tamási (kapus) Sándor Á. 2., Sándor R. 2, Gunya 4, Halász, Boros, Gulyás, Szalafai. Edző: Nagy Károly. Orosháza: Herjeczki – Ambrus 2, Fábry 2, Frey 3, Dukic 3, MAZIC 4, Maric. Csere: Pajkó (kapus), KEKEZOVIC 4, Bali 4, KOVÁCS A. 5, Jasin 3, Raffai 1, Héjja, Kósa, Berta. Edző: Füzesi Ferenc.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 2/1.

Kora reggel indultak a fiúk az északi városba, ezért a meccsen az első 10 percben álmosan játszott az Orosháza. Ezt kihasználva a Gyöngyös meglépett, a 7. percben 6-2 volt az állás. Ekkor Füzesi Ferenc időt kért, rendezte a sorokat. Felvettük a ritmust, a 15. percben 10-9 volt az eredmény. Innentől szoros volt a játék, felváltva estek a gólok. Az új játékosok közül Kekezovic hozta a formáját, Frey helyét még keresik a csapatban támadásban és védekezésben egyaránt. Pál Gergely nagyon akaratosan és erősen játszott, ahogy Yasin Benmiloud is hasznosan mozgott a pályán.

A 47. percben 24-27 volt az állás javunkra, de ekkor volt egy kisebb hullámvölgyünk. Innen visszajött a Gyöngyös, de a fiúk nem adták fel. Füzesi mester forgatta a csapatot, többféle variációt is kipróbált. Az 58. percben 31-29-re vezetett az ellenfél. Felment a kezdőcsapat és innen a gyöngyösiek képtelenek voltak gólt lőni. A végjátékban Herjeczki hetest és két ziccert is fogott, amiből leindítottunk és így sikerült az egyenlítés.

Jó iramú volt az edzőmeccs, sok variációt próbált ki mindkét mester támadásban és védekezésben.

Füzesi Ferenc: – Örülünk a jó eredménynek, viszont látni kell a hibákat is. A javításra rövid idő van, de a következő napokban minden erőnket erre koncentráljuk. De nagyot léptünk előre.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

7 Responses to Döntetlen a gyöngyösi edzőmeccsen

  1. XY szerint:

    hol lehet a sorsolást megnézni 2012-re???????

  2. XY szerint:

    nem ártana figyelni a nevek helyesírására!!

  3. Laccesz szerint:

    Elírás: Pál Geri a megoldás kizárásos alapon…

  4. K.M. szerint:

    Az a Jasin valójában Benmiloud Yassine!

    és ki az a Fábry?

  5. Szasza szerint:

    Nyitrai,Boros és Gulyás nincs a B.Braun-GYKK-ban.

  6. Szasza szerint:

    Sőt a második meccs is X lett. 34:34.

  7. XY szerint:

    Jasin????

Vélemény, hozzászólás?