Gyermek Kupán jártak az U15-ös fiúk

Bár a Magyar Kézilabda Szövetség a 2020-2021. évi szezon valamennyi utánpótlás versenysorozatát befejezetté nyilvánította, a játéklehetőség biztosítása érdekében május végétől tornarendezési lehetőség nyílt a csapatok számára. Egy ilyen viadalon vettek részt hétvégén az orosházi U15-ös fiúk.

Országos Gyermek Kupa U15, Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
2021. május 30. (vasárnap)

Pick Szeged II. – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-20 (14-6)
Orosháza: Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi 3, Császár, Fehér 2, Gál, Horváth P., Kiss-Horváth 7, Kozák 1, Molnár Zs. 1, Szabó M. 6, Zolnai. Edző: Zalai Csanád, Tóth Károly.

Kecskeméti Sportiskola – Orosházi FKSE-LINAMAR 33-25 (15-12)
Orosháza:
Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi 3, Császár 1, Fehér, Gál 1, Horváth P. 2, Kiss-Horváth 7, Kozák, Molnár Zs. 4, Szabó M. 5, Zolnai 2. Edző: Zalai Csanád, Tóth Károly.

Az OFKSE U15-ös csapata

Zalai Csanád: – Így, ebben a formában ezek voltak az utolsó mérkőzései együtt a csapatnak. Látszódott a fiúkon, hogy lassan több mint 3 hónapja nem játszottak tétmérkőzést. Az első mérkőzés első félidejét és a második mérkőzés utolsó 10 percét leszámítva viszont úgy gondolom, hogy támadásban mutatott játékunk nem okozott csalódást, viszont a kapusteljesítmény és a védekezés elmaradt a várttól. Köszönöm szépen a srácoknak ezt az évet, a távozóknak pedig sok sikert kívánok!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.