Fókuszban az utánpótlás II. – Serdülő csapat

Az Orosházi FKSE-LINAMAR I. osztályban szereplő serdülő legénységének elmúlt egy esztendejét összegezte Pásztor István, a csapat edzője.

– A kezdésünknél figyelembe kellett venni az előző évi tavaszi leállást. Állóképesség és erőfejlesztéssel kezdtünk, majd a labda került előtérbe, játékosok remek partnernek bizonyultak a munkában Az őszi rajtot változatos teljesítményekkel kezdtük, látszott a meccshiány a játékunkon. Október végén a csapaton is átment az őszi COVID-hullám. Ebben a „csonka” bajnokságban nagyon kevés olyan mérkőzésünk volt, amelyen teljes kerettel tudtunk felállni. Játékunkban fejlesztenünk kell a tudatosabb játékelemeket, egyéni befejezéseket, keményebb védelemre lesz szükség – értékelt Pásztor István.

Az OFKSE serdülő gárdája az I. osztály keleti csoportjában a 12. helyen állt a bajnokság lefújásakor. A csapat 2 győzelem mellett 2 döntetlent és 9 vereséget könyvelhetett el a szezonban.
A zöld-sárgák legeredményesebb góllövői Lukács Jenő (78 gól), Bordás István (34 gól), valamint Bódai Szabolcs és Borbély Levente (26-26 gól) voltak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.