Fókuszban az utánpótlás I. – Ifjúsági csapat

Az Orosházi FKSE-LINAMAR ifjúsági I. osztályban szereplő együttesének csonka szezonját Kovács Attila, a csapat edzője értékelte.

– Nagyon jól sikerült a nyári felkészülésünk, elkerültek a sérülések és betegségek minket, így bizakodva vágtunk neki a szezonnak. Sajnos később a járványhelyzet teljesen keresztülhúzta a mi számításainkat is. Ősszel és tavasszal is akkor lettek leállítva a mérkőzések, amikor minden bizonnyal pontokat szerezhettünk volna. A tabella így nem úgy fest ennek a csonka szezonnak a végén, ahogyan azt elképzeltük, de fiatal csapatunkkal így is szoros, parázs meccseket játszottunk dobogóra pályázó csapatok ellen.

– Úgy gondolom, sikerült előrelépni az előző szezonhoz képest, reméljük jövőre véget ér a pandémia és az elvégzett munka után sikerélményekkel gazdagodik ifjúsági csapatunk! – összegezte növendékei teljesítményét Kovács Attila.

Az OFKSE ifjúsági együttese az I. osztály keleti csoportjában a 12. helyen állt a bajnokság lefújásakor. A csapat 1 győzelem mellett 12 vereséget könyvelhetett el a szezonban.
A zöld-sárgák legeredményesebb góllövői Andrikó Ádám (74 gól), Arnóczki Martin (72 gól) és Szabó Máté (40 gól) voltak, ők tavasztól felnőtt csapatunkban is egyre több lehetőséghez jutottak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.