Hazai pályán búcsúzik az Orosháza az élvonaltól

Elérkezett az idei utolsó bajnoki mérkőzéséhez az Orosházi FKSE-LINAMAR férfi kézilabda-csapata, amely szerdán 18:00 órakor hazai környezetben búcsúzik el néhány hónapra a közönségétől.

Az ellenfél az a Ferencváros lesz, amely a 6. helyet foglalja el a tabellán, s nagy eséllyel meg is szerzi ezt a pozíciót. A fővárosiakkal szeptember 24-én találkozott utoljára a zöld-sárga mezes legénység, és akkor 36-18-ra a zöld-fehérek győztek. Orosházán abban reménykednek, hogy hazai környezetben ennél szorosabb eredményt ér el Nagy Bencéék ellen a csapat és szépen búcsúzik az élvonaltól.

– Szerdán az utolsó mérkőzést fogjuk játszani, ahol az eddigiekhez hasonlóan nagy szerepet fognak kapni az orosházi utánpótlásból érkező játékosok, akik értékes tapasztalatot gyűjthetnek – nyilatkozta Ratko Djurkovic vezetőedző a bajnoki szezon utolsó találkozója előtt.

Az orosházi szurkolóknak jó hír, hogy két játékossal hosszabbított a klub, amely vasárnap bejelentette, hogy a felnőtt csapat két meghatározó játékosa, a beálló Döme Szabolcs és az irányító Tóth Károly is a maradás mellett döntött, így ők a következő szezonban is együttest erősítik.

A mérkőzést a Rontó Ádám, Szanyi Péter játékvezetői kettős dirigálja.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.