Folytatni a jó játékot

Két hét szünet után Egerben vár újabb csata az Orosházi FKSE-LINAMAR együttesére. A két gárda márciusi orosházi összecsapását ha nehezen is, de Tóth Edmond csapata nyerte, van tehát miért visszavágni!

A legutóbbi Cegléd elleni hazai ütközet győzelemmel zárult, és a zöld-sárga mezesek ezzel egy hét hónapos nyeretlenségi szériára tettek pontot. Az a siker akkor érhet valamit, ha a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésen Egerben sem hibázik az együttes, de ehhez extra jó játék kell.

– Az Eger jó csapat, hazai pályán szerepel és újra szurkolók előtt, így biztosan mindenki nagyon motivált lesz – nyilatkozta az OFKSE közösségi oldalán Kancel Ottó, a csapat 26 éves védőjátékosa. – Nekünk élet-halál minden mérkőzés és mindent megteszünk annak érdekében, hogy elhozzuk a két pontot. Harcolni fogunk!

Ratko Djurkovic vezetőedző így látta az esélyeket: – Folytatnunk kell az utóbbi időkben nyújtott jó játékot, a motiváció biztosan nem fog hiányozni a csapatból, szerintem meg tudjuk lepni ellenfelünket. Még van lehetőségünk a bennmaradásra, kellenek a pontok, míg az Eger együttesét már nem fenyegeti a kiesés. Győzelmi szándékkal utazunk Egerbe.

G. P.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.