Egy bajnoki, amit meg kell nyerni

Négy pontot szerzett eddig az Orosházi FKSE-LINAMAR férfi csapata az NB I-ben, ebből egyet még október 24-én a soros ellenfél, a Ceglédi KKSE ellen.

Egy hasonló eredmény kevés lesz a bennmaradáshoz, a zöld-sárga mezes legénységnek győznie kell ahhoz, hogy megmaradjon a halvány esély. A Pest megyei NB I-es újonc gárda nagyon meg akar kapaszkodni az élvonalban, jelzi ezt a héten „elkövetett” bravúr, az Eger magabiztos legyőzése is.

Önbizalommal felvértezve utaznak Orosházára és a vasárnap délutáni kiesési rangadón az eddigi négy pontos előnyüket szeretnék hatra növelni. Ezt a szándékot igyekszik meghiúsítani a Békés megyei gárda. Ratko Djurkovic vezetőedző is egyértelműen ezt a célt jelölte ki az elmúlt két mérkőzésen már kifejezetten biztató játékot produkáló csapata számára.

– Olyan mérkőzés következik, amit hazai pályán meg kell nyernünk. Az előző mérkőzéseken a Csurgó és a „kis” Veszprém ellen már voltak olyan jelek, melyek bizakodásra adhatnak okot a játékot illetően. Ezt kell tovább folytatni és akkor meglesz a hazai győzelem.

A találkozó zárt kapuk mögött vasárnap 14 órakor kezdődik az orosházi Eötvös téri sportcsarnokban. A két játékvezető Bócz László és Wiedemann Viktor lesz.

G. P.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.