A maximumot kell nyújtani Veszprémben

Kemény menet vár az Orosházi FKSE-LINAMAR férfi kézilabda-csapatára, az elkövetkezendő bő öt hétben ugyanis nem kevesebb, mint hét (!) bajnoki mérkőzést kell megvívnia, benne a vasárnapi Cegléd elleni hazai kiesési rangadóval.

A csapat egyre reménytelenebb harcot vív az élvonalbeli tagság meghosszabbításáért, és ha a tabellára nézünk, még nem kellene eleve sansztalannak gondolni a szerdai „kis” Veszprém elleni ütközetet (a Veszprémi KKft. 15 ponttal a 11., az Orosháza 4-gyel a 14.), de az első, februárban Orosházán megvívott meccs eredményének (23–31) ismeretében bizony nem a zöld-sárgáknak áll a zászló. Ha viszont a szombati a bakonyiaknál lényegesen erősebb Csurgó elleni játékot vesszük alapul, akkor igenis reménykedhetnek Döme Szabolcsék. A hazaiak két kulcsjátékosuk, a csapatkapitány Németh László és Lele Ákos távollétében is végig nyílt küzdelemre késztették somogyi ellenfelüket.

– Nagyon elégedett voltam a Csurgó ellen nyújtott játékkal, véleményem szerint ott pontokat érdemeltünk volna – kanyarodott vissza egy gondolat erejéig a mindössze két góllal elveszített szombati orosházi találkozóra Ratko Djurkovic vezetőedző. – Örömmel tölt el, hogy bizonyítottuk, tudunk mi jól is kézilabdázni. Szerdán egy olyan csapattal találkozunk, amelytől hazai pályán súlyos vereséget szenvedtünk. Nagyon tehetséges, fiatal játékosok alkotják a gárdát, akik az ellenfelek számára kellemetlen stílusban kézilabdáznak. A mi célunk azonban ugyanaz, mint az előző mérkőzésen, nyújtsuk az aznapi maximumot, és majd a meccs végén megnézzük, hogy az mire volt elég.

A szerdai találkozó 18 órakor kezdődik, amit a Bíró Ádám, Kiss Olivér kettős dirigál majd.

G. P.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.