Egyszer már legyőztük a Komlót…

Balatonfüred után szerdán ezúttal Komlóra látogat az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabdacsapata. Ratko Djurkovic reménykedik a sérültek visszatérésében.

A 18:00 órakor kezdődő találkozón a tabellán 11. helyen álló 11 pontos baranyai csapat lesz a sereghajtó viharsarki együttes ellenfele. A komlóiak legutóbb a mezőny két legerősebb együttesével, a Szegeddel és a Telekom Veszprémmel meccseltek (mindkétszer beigazolódott a papírforma), azt megelőzően ugyanakkor a Ferencvárost és a Gyöngyöst is elkalapálták Sunajkóék.

Bár esélyesként lépnek pályára az Orosházával szemben, az ősszel az Eötvös csarnokban még nézők előtt lezajlott Orosházán elszenvedett 24–23-as vereség, máig fájó botlás számukra.

Az OFKSE vasárnap súlyos vereséget szenvedett Balatonfüreden (20–42), de három olyan játékos, mint Németh László, Döme Szabolcs és Alekszej Peskov hiányát a jobb csapatok is megérezték volna. A zöld-sárgákat motiválhatja az őszi orosházi siker, ami eddig az egyetlen a szezon során, és ha a keret valóban kiegészül Peskovval és Dömével, akkor még lehet némi remény is a pontszerzésre. Mert a pontok nagyon kellenek, hiszen a riválisok közül az egri döntetlennel a Dabas már három pontra van a csapatuktól.

– A következő meccsre készülve abban reménykedem, hogy a sérült játékosok közül minél többen vissza tudnak térni, hiszen Balatonfüreden nélkülözni kellett Dömét, Peskovot, Németh Lacit, és Lele is csak kevés ideig tudott rendelkezésre állni. A hiányuk esetén nem tudjuk azt a képet mutatni magunkról, akik valójában vagyunk. Szeretném azt, hogy vasárnap Dabason már mindenki hadra készen álljon – nyilatkozta az orosházi vezetőedző, Ratko Djurkovic a szerda esti találkozó előtt.

A találkozót a Medve Róbert, Südi Péter játékvezetői duó dirigálja.

G. P.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.