Nehéz időszak előtt az OFKSE

Egy esztendeje a koronavírus-járvány „írja” a sportéletben is a programot, ami ha egy csapathoz „bekopogtat”, akkor a tavaly szeptember óta zajló NB I-es bajnokságban minimum egy, de a program sűrítése miatt inkább két mérkőzést kell átütemezni.

Ebben a kellemetlen élményben már a sereghajtó Orosházi FKSE-LINAMAR és a 19 ponttal 3. helyen álló Balatonfüredi KSE is részesült. A két gárda március 3-án találkozott volna egymással Orosházán, ám akkor a füredieknél ütött be a krach, vasárnap 18 órától a balatonfüredi ütközetre kerítenek sort.

– Egy kifejezetten jó csapathoz látogatunk, akik jó formában vannak, kiváló játékoskerettel rendelkeznek – beszélt az ellenfélről Ratko Djurkovic, az OFKSE vezetőedzője. – Nehéz időszak vár ránk, ahol egy hét alatt három mérkőzést fogunk játszani, ráadásul mindegyik idegenben lesz. Bízunk benne, hogy a két sérült játékosunk Döme Szabolcs és Alekszej Peskov hamarosan visszatérhet, bár az első meccsen vasárnap még nem számíthatunk rájuk. Továbbra is a feladatunk, hogy saját játékunkat fejlesszük, a hibáinkat korrigáljuk. Egy ilyen ellenfél otthonából nagyon nehéz pontot vagy pontokat elhozni.

A vasárnap esti találkozót az Andorka Miklós – Hucker Róbert játékvezetői páros dirigálja majd.

G. P.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.