Utánpótlás hírek

Bár a Magyar Kézilabda Szövetség az utánpótlás-bajnokságokat ideiglenesen felfüggesztette, még adósak vagyunk két csapatunk – az U12-es és az U14-es fiúk – közelmúltbeli eredményeivel.

U12

Orosházi FKSE-LINAMAR – Köröstarcsai KSKK 34-3 (17-1)
Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 37-8 (17-5)
Orosháza: Gabnai, Szabó-Kiss (kapusok), Bajnóczi, Blaskó, Bubla, Csányi, Darabos, Hegedűs, Kis M., Lengyel, Palotás, Pelle, Sárközi, Szabó M. Edző: Zalai Csanád.

Zalai Csanád: – Két ellentétes mérkőzésen vagyunk túl. Az elsőn magabiztos győzelmet arattunk, amitől azt vártam, hogy a második mérkőzésre is ugyanilyen magabiztossággal lépünk a pályára. Sajnos ez nem így történt és a rengeteg bizonytalanság miatt alakult ki az ekkora különbség.

U14

Pick-Szeged I. – Orosházi FKSE-LINAMAR 37-11 (18-5)
Orosháza: Tomozi (kapus), Demjan 3, Körösi D., Németh R., Pásztor Z. 3, Petróczki 1, Prozlik, Szénási 4. Edző: Héjja Ádám.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Optimum Solar-Békési FKC 13-38 (4-18)
Orosháza: Tomozi (kapus), Demjan, Körösi D., Németh R., Pásztor Z. 5, Petróczki 4, Prozlik 2, Szénási 2. Edző: Héjja Ádám.

Héjja Ádám: – A múltkori fordulóhoz képest sokkal koncentráltabban és sokkal kevesebb hibával játszottunk. Egy lépést most előre haladtunk, reméljük következőleg így folytatjuk, hogy még tovább lépjünk. U14

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.