A Telekom Veszprém ellen gyakorolhat az Orosháza

Alig volt olyan év, amikor a Veszprémet a bajnokság lebonyolítása miatt (volt olyan szezon, amikor a bakonyiak csak a felsőházi rájátszásba kapcsolódtak be) nem láthatta vendégül az Orosházi FKSE-LINAMAR, ahogyan az elmúlt szezonokban, így idén is tiszteletét teszi a városban a többszörös Bajnokok Ligája-döntős csapat.

Az már kevésbé örömteli, hogy a szurkolók ezúttal csak a számítógépük monitorján (a Veszprém YouTube-csatornáján) követhetik figyelemmel kedvenceik találkozását David Davis csapatával, amely szerdán fontos BL-csatát nyert meg az ukrán Zaporizsja ellen.

Az orosháziak a Veszprémi KKFT elleni kellemetlen fiaskó után próbálják meg rendezni soraikat, s bár nagy reményeket nem táplálhatnak a bajnokságot biztosan vezető Telekom ellen, gyakorlásra jó alkalmat jelenthet a szombat este az Eötvös-téri sportcsarnokban 18 órakor kezdődő bajnoki.

– Függetlenül attól, hogy a Telekom Veszprém ellen játszunk, azt szeretném, ha a csapat megmutatná, hogy sikerült javítani az előző meccsek rosszabb játékán. Lényeg, hogy legyen jó hozzáállás, gyorsabb mozgás, gyorsabb labdajáratás és sokkal jobb kommunikáció – adta ki a jelszót Ratko Djurkovic, az Orosháza vezetőedzője, akihez csatlakozott a védelem kulcsembere, Kancel Ottó is.

– Senkinek nem kell bemutatni, hogy milyen kvalitásokkal rendelkező csapat látogat hozzánk – kezdte Kancel Ottó, az Orosháza hórihorgas, a szlovák válogatottban számításba vett játékosa. – Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megnehezítsük nagynevű ellenfelünk dolgát, illetve kijavítsuk azokat a hibákat, melyeket az előző mérkőzéseken elkövettünk.

A mérkőzést a Réti Tamás Csaba, Szedmák Márton játékvezetői kettős dirigálja.

Gajdács Pál

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.