Négy hónap után ismét pályán az U14-esek

Vasárnap délelőtt az U14-es bajnokság összevont (Békés, Csongrád, Bács, Jász és Pest megyei csapatokat felvonultató) D/1 csoportjában, Kecskeméten kezdték a tavaszi szezont az orosházi fiatalok.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti Sportiskola 16-33 (7-20)
Orosháza: Tomozi (kapus), Demjan 3, Körösi D. 1, Lovas 1, Németh R., Pásztor Z. 6, Petróczki 1, Prozlik 1, Szénási 3. Edző: Héjja Ádám.

Pick Szeged U13 – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-13 (12-4)
Orosháza: Tomozi (kapus), Demjan, Körösi D., Lovas 3, Németh R. 2, Pásztor Z. 6, Petróczki, Prozlik 2, Szénási. Edző: Héjja Ádám.

Héjja Ádám: – Jelen helyzetben az eredmény csak másodlagos, a fő, hogy a gyerekek tudjanak gyakorolni, mivel már 4 hónapja nem játszottunk éles mérkőzést. Sajnos nagyon kicsi létszámmal tudtunk részt venni sérülés és egyéb okok miatt, így csere nélkül a második mérkőzésre elfáradtak a fiúk. Hozzá kell szokniuk, mivel a következő fordulókon is hasonló lesz a helyzet. A két mérkőzésen nagyon sokszor fordult elő dekoncentráltság a fiúknál. Ebben sokat kell javulniuk. Edzünk tovább, hogy a nehézségek ellenére a következőkben jobbak és jobbak legyünk, valamint ami most hiba volt, azt kijavítsuk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.