Átadták az új pályát a “Refiben”

Mint arról korábban hírt adtunk, az Orosházi Önkormányzat és az OFKSE közös pályázatának eredményeképp megújult és új borítást kapott az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola sportpályája. Szerda délelőtt megtörtént az új kézilabdapálya műszaki átadása.

Szerda délelőtt az önkormányzat képviseletében Szabó Zoltán és Patyi Gábor, az OFKSE részéről Vajer Tamás klubelnök, a generál kivitelezőtől Urbán-Szabó Sándor projektvezető és a Magyar Kézilabda Szövetség műszaki ellenőre, Lindner-Juhász Piroska vizsgálta át alaposan, centiről centire az elkészült pályaborítást, a palánkokat, vízelvezetőket. A kültéri Gerflor borítás még nedves volt a tegnapi eső nyomán, de így sem volt csúszós. A többi elemet is rendben találták az ellenőrzők. Vajer Tamás elmondta, hogy hivatalos átadást is terveznek, ha a körülmények lehetővé teszik.

Az átadás során mindent rendben találtak (Fotó: Horváth Bence)

– A mai még csak műszaki átadás, de úgy gondolom, hogy egy ilyen nagyszerű fejlődés megérdemli, hogy ünnepélyesen is átadják. Személy szerint nagyon örülök, hogy egy ilyen jó színvonalú edzőhellyel gyarapodtak az egyesület lehetőségei.

Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere a műszaki átadás kapcsán szintén örömének adott hangot: – Nagy öröm számomra, hogy közös, sikeres pályázatunk nyomán elkészült a pálya, melyen az iskola tanulói jobb körülmények közt mozoghatnak, játszhatnak és a kézilabda egyesület csapatai is megfelelő helyszínen, szabványos pályán készülhetnek a mérkőzéseikre.

Csányi József

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.