OFKSE ajándék az ovisoknak

Ilyenkor, karácsony közeledtével minden évben megszaporodnak a különböző jótékony adományozásokról szóló híradások. Városunk férfi kézilabda klubja hagyományosan igyekszik az ilyen akciókból kivenni a részét.

Az egyesület évek óta igyekszik bekapcsolódni a különféle városi jótékonysági kezdeményezésekbe. Rendszeresen részt vesznek például a városi jótékonysági Mikulás-futáson, faültetésben, vagy épp a Vadvirág Esélyklub elfogadás napi akcióin.

Évek óta csatlakoznak a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. adventi jótékonysági akciójához is, melynek során az adventi időszakában óvodás csoportokat ajándékoznak meg. Így tettek idén is.

 – Erre a célra a korábbi években is adakoztunk, vásároltunk néhány játékeszközt és az egyesület kötelékébe tartozó gyermekek, családok is hozzájárultak adományaikkal az ajándékcsomagunk összeállításához. A családok részéről most is kedves, igényes ajándéktárgyak, játékok gyűltek össze. Köszönjük felajánlásaikat – mondta el az akcióról Vajer Tamás klubelnök.

A kézilabda klub által gyűjtött adomány átadása (Fotó: Zsedényi Péter)

Ebben az időszakban, a járványügyi helyzetre való tekintettel különösen fontos az egymásra való odafigyelés. A kialakult helyzet miatt a gyerekek is sok mindenről lemaradnak, sok mindenre nincs lehetőség. Nekik is szükségük van az örömteli élményekre. Az OFKSE reméli, a jótékonysági akció kapcsán szerezhettek számukra némi örömöt.

Csányi József

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.